http://Teamopdracht%20'de%20Ballenfabriek'

De Ballenfabriek

Reviews

4 out of 5 stars

Highlights

  • Duur 2 uur
  • Multi complexe uitdaging
  • out of the box denken is noodzakelijk
  • Binnen in een ruime zaal of buiten
  • Mogelijk op uw locatie
  • Iedereen kan meedoen

De ‘ballenfabriek’ daagt uw team uit: hoeveel ballen kunt u als team produceren in twee minuten? Deze teambuildingsoefening lijkt eenvoudig, tot u van start gaat. Dan is optimale samenwerking vereist om de fabriek te laten draaien.

Vraag een offerte aan!

De Ballenfabriek

Deze multi-complexe opdracht is mogelijk vanaf acht personen. De optimale groepsgrootte ligt tussen 12 tot 16 personen. Er kunnen meerdere teams – in competitie – aan de oefening deelnemen. Elke productieronde duurt slechts twee minuten. Per speelveld kunnen drie teams van maximaal zestien deelnemers meedoen aan de Ballenfabriek.
Processen, communicatie, zorg, focus, leiderschap, resultaat, het komt allemaal aan bod in deze oefening. De parallellen naar de werkpraktijk zijn makkelijk te maken. Een goede reflectie is de cruciale sleutel om tot verbetering van samenwerking te komen. Het resultaat verbeterd, maar vooral leidt deze oefening tot inzicht over de samenwerking in het team.

De ballenfabriek kan worden begeleid in het Nederland, Engels, Duits en Frans.

Deze pagina in het Engels

Coronaproof online, binnen en buiten!
De ballenfabriek is een teambuildingsoefening die heel goed coronaproof uitgevoerd kan worden. Als collega’s elkaar minder vaak zien door (meer) thuis te werken wordt een dag teambuilding en elkaar ontmoeten (online en buiten) met als thema de samenwerking verbeteren, zeer gewaardeerd. Samen weer de teamspirit live en buiten ervaren: het kan! Binnen kan ook bijvoorbeeld in een ruime lege fabriekshal. Vraag ons naar de mogelijkheden.

MINIMUM DUUR 3 uur
MAXIMALE DUUR 3 uur
MINIMAAL AANTAL PERSONEN 8
MAXIMAAL AANTAL PERSONEN 240

Gerelateerde producten