http://Teams%20onder%20druk
http://Teambuilding%20is%20kinderspel
http://Communicatiestijlen%20online
http://De%20samenwerking%20verbeteren%20vraagt%20om%20goed%20contact
Thumbnail of http://Teams%20onder%20druk
Thumbnail of http://Teambuilding%20is%20kinderspel
Thumbnail of http://Communicatiestijlen%20online
Thumbnail of http://De%20samenwerking%20verbeteren%20vraagt%20om%20goed%20contact

Kick-off teambuilding

Reviews

Highlights

  • Duur: optimaal 2 dagen
  • Elkaar goed leren kennen
  • Elkaars kwaliteiten ontdekken
  • Afstemmen op gezamenlijke doelen
  • Ontdekken wat wel werkt en wat niet

Een dag – en optimaal een tweedaagse – afspreken om elkaar beter te leren kennen kan met onze kick-off teambuilding! Een goed begin is het halve werk. Staat u aan het begin van een nieuw traject en is er een nieuw team gevormd? Een dag of een tweedaagse investeren in een goede verbinding met elkaar, commitment ervaren is zo gek nog niet. Velen met ons zullen zeggen “het is een voorwaarde voor een succesvol traject”.

Vraag een offerte aan!

Kick-off teambuilding

Een dag of tweedaagse investeren in elkaar doen we vanaf het begin bij voorkeur samen met alle deelnemers. Wat wil men graag op tafel hebben op deze dag(en)? We adviseren om de inhoud en de processen nog even te laten liggen en zich te concentreren op de samenwerking. Want als die goed is gaat al het andere vanzelf. Goed samenwerken is overigens niet vanzelfsprekend. Een helder gezamenlijk doel staat natuurlijk voorop. We gebruiken hiervoor de Schaal van Samenwerking als een routekaart. Ieder heeft goede ervaringen en heeft ook persoonlijk ervaren dat het soms stug ging. Wat helpt je om tot een goede samenwerking te komen komt zeker ter sprake in de kick-off teambuilding! Lees meer over methodieken van Team4Teams.

Wanneer is de kick-off teambuilding een goede keuze?

Onze kick-off teambuilding is een perfecte keuze als u wilt investeren in elkaar. Er moet straks onder druk gewerkt worden en u werkt soms op afstand van elkaar, dan is het zinvol om elkaar vooraf goed te leren kennen. Een tweedaagse levert verreweg het meeste op, omdat daar ook tijd is om elkaar ontspannen te ontmoeten en omdat de thema’s van alle kanten bekeken kunnen worden. Speciaal voor projectteams bevelen we dit programma aan, met deelnemers uit verschillende disciplines en soms ook verschillende ondernemingen, waar soms afwijkende deelbelangen een rol spelen. Zonder elkaar iets te gunnen gaat een project niet slagen. Met een stevige basis aan het begin kunt u bij een tegenslag elkaar gemakkelijker betrekken bij de problemen en de mogelijkheden om een drempel te passeren.

 

MINIMALE DUUR: 4 uur
OPTIMALE DUUR: 2 dagen

Gerelateerde producten