Onze teamcoaches

Wij zijn een groep ZZP-ers en vormen samen een team voor teams.
Dit zijn onze teamcoaches.

Pieter Maas G.

Pieter is teamtrainer en teamcoach met een specialiteit in ervaringsleren, systemisch werken en Lean management. Pieter heeft een bedrijfspsychologische achtergrond. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in o.a. gezondheidszorg, GGZ en aanverwant.

Jos Goedknegt

Jos is teamtrainer, interimmanager, teamcoach en een inspirerend spreker. Hij is inspirator van YMCA Amsterdam. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in de bouwwereld, automotive, retail en uitzendbranche.

Nelleke van Klaveren

Nelleke werkt met ervaringsleren en outdoorwerkvormen. Ze is veelzijdig geschoold in onder andere NLP en contextuele begeleiding en coaching. Als outdoor- en teamtrainer heeft ze meer dan tien jaar ervaring met uiteenlopende doelgroepen.

Wouter Ram

Wouter is gepassioneerd trainer in persoonlijke ontwikkeling, onder andere actief bij Stichting Buitendoor en Olde Vechte. Hij is multi-inzetbaar voor Team4Teams, waarin hij – vanwege zijn internationale oriëntatie en vermogen om snel af te stemmen – vooral wordt ingezet in Engelstalige groepen en korte programma’s.

Floor Vullings

Floor is opgeleid als docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in sportpsychologie. Floor is wereldwijd actief als teamtrainer en teamcoach op het gebied van veiligheid, gedrag, samenwerking, communicatie en leiderschap. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van Engels- en Franstalige teams. Onder andere in het onderwijs en de productie-industrie.

Pieter Schoe

Hoe groepen samenwerken fascineert Pieter al zijn hele leven. Van bestuurder, manager, teamlid tot vrijwilliger – alle facetten kent hij uit eigen ervaring. Pieter is agogisch geschoold, Heeft NLP trainingen gevolgd en is bekend met systemisch werken in organisaties. Ervaringsleren en oplossingsgericht samenwerken op een praktische wijze is zijn insteek.
Pieter is eigenaar van Team4Teams.

Onze teamcoaches begeleiden groepen die de samenwerking willen verbeteren. Ze zijn ervaren en geschoold om ook ingewikkelde processen van teamgroei te begeleiden.
Een proces van een leven lang leren. Enkelen van ons zijn in opleiding.

Ronald Muylwijk

Ronald is inspired by the puzzle of the human mind. Hij studeert Social Work en specialiseert zich hier in het herstelgerichte werken in de geestelijke gezondheidszorg. Hij geeft wekelijks hersteltrainingen en houdt hierin van een open en persoonlijke benadering. Deze ervaringen en veel andere brengt hij in bij het trainen van teams.

Jurjen Knoester

Jurjen is teamcoach en oplossingsgericht teamtrainer. Hij is expert in outdoor koken, internationaal trainer en veelzijdig grafic facilitator. In onze trainingen combineert hij ervaringsleren met oplossingsgerichte teamcoaching.

Samen vormen we een team, dat in wisselende samenstelling aansluit bij uw wensen. Daag ons maar uit, we staan er klaar voor!