Onze teamtrainers

Onze teamtrainers zijn kundig in het begeleiden van teambuildingopdrachten, doorgronden van groepsprocessen en begeleiden de reflecties.

Jeroen Voorhaar

Jeroen heeft bedrijfskunde gestudeerd en is actief als bureau manager bij Stichting Buitendoor waar hij dagelijks bezig is het het organiseren van schoolkampen en andere trainingsactiviteiten. 

Floor Vullings

Floor is opgeleid als docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in sportpsychologie. Floor is wereldwijd actief als teamtrainer en teamcoach op het gebied van veiligheid, gedrag, samenwerking, communicatie en leiderschap. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van Engels- en Franstalige teams. Onder andere in het onderwijs en de productie-industrie.

Wouter Ram

Wouter is gepassioneerd trainer in persoonlijke ontwikkeling, onder andere actief bij Stichting Buitendoor en Olde Vechte. Hij is multi-inzetbaar voor Team4Teams, waarin hij – vanwege zijn internationale oriëntatie en vermogen om snel af te stemmen – vooral wordt ingezet in Engelstalige groepen en korte programma’s.

Onze teamactiviteiten zijn uitdagend en leuk. Maar het verschil wordt gemaakt in de reflecties.
Het gesprek geeft inzicht in wat een volgende stap is in het verbeteren van de samenwerking.

Ronald Muylwijk

Ronald is inspired by the puzzle of the human mind. Hij studeert Social Work en specialiseert zich hier in het herstelgerichte werken in de geestelijke gezondheidszorg. Hij geeft wekelijks hersteltrainingen en houdt hierin van een open en persoonlijke benadering. Deze ervaringen en veel andere brengt hij in bij het trainen van teams.

Lars Esselink

Lars is een teamtrainer en facilitator die werkt met de methodes van oplossingsgericht werken en ervarend leren. Als trainer werkt hij veel met internationale teams waar mensen onder hoge druk moeten presteren. Lars is gespecialiseerd in ingewikkelde zaken simpel maken en is zeer goed in het observeren van groepen en processen. Daarnaast werkt hij erg doelgroep- en praktijkgericht.

Jurjen Knoester

Jurjen is teamcoach en oplossingsgericht teamtrainer. Hij is expert in outdoor koken, internationaal trainer en veelzijdig grafic facilitator. In onze trainingen combineert hij ervaringsleren met oplossingsgerichte teamcoaching.

Elke reis begint met een eerste stap. Focus op waar u naar toe wilt.
Wij zijn graag korte tijd uw gids om het proces van samenwerken te verbeteren.

Hendri van der Ven

Hendri is gespecialiseerd in de zorg en het welzijnswerk. Hij is voormalig hogeschooldocent, na een loopbaan van ambulant jongerenwerk, jeugdhulpverlening en hulpverlening aan gezinnen. Dat is de basis voor zijn kennis, interesse en inzicht bij samenwerkingsprocessen.

Ankie van der Padt

Anki is enthousiast betrokken bij teamtraining en coachingstrajecten. Ze verzorgt teambuildingsprogramma’s bij Team4Teams.

Samen vormen we een team, dat in wisselende samenstelling aansluit bij uw wensen. Daag ons maar uit, we staan er klaar voor!