Teambuilding corona proof

Team building Flevoland

teambuilding speedbal

Teambuilding Lelystad

Onze team building programma’s in Flevoland

De meest gekozen team building programma’s in de provincie Flevoland

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Locaties voor Team building in Flevoland

Dit zijn de locaties waar we graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke fysieke locatie aan de slag. Team building in Flevoland is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de provincie Flevoland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Teambuilding is ook met flip-over en op stoelen buiten corona proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams zijn flexibel en kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Over team building bij Team4Teams

Jazeker!

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen buiten kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook aantrekkelijke teambuildingsopdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen. Teambuilding is geschikt voor junior- en seniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie en een fysieke beperking.
Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Maatwerkprogramma’s voor uw team

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is een belangrijk kenmerk, positiviteit helpt immers om veranderingen in gang te zetten.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Teambuilding Lelystad:

We leveren korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat en dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en deelnemers uitdagen om daarmee aan de slag te gaan. Soms is een team daar nog niet aan toe. Dan begeleiden we het team enkele activiteiten achter elkaar en beginnen we met (een individueel) gesprek. We zien dan de meeste teamgroei.
De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Begeleiding op drie niveau’s

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

  • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat. 
  • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 
  • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd.

Online teambuilding

Teams raken steeds meer gewend aan online werken. Ook stilstaan bij de samenwerking kan perfect online. Er zijn drie aandachtspunten (eigenlijk zijn het voorwaarden) om online succesvol te zijn: korte sessies (nooit langer dan 2 uur), regelmatige herhaling en steeds een nieuw inspirerend thema.

  • Afstemmen op elkaar – hoe gaat het met je?
  • Een inspirerend inzicht delen.
  • Een teamoefening doen.
  • Werkafspraken maken waarin de ervaring van deze sessie wordt meegenomen naar online thuiswerken.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Zonder wrijving geen glans is het gezegde. Je verbonden voelen is wel een voorwaarde om wrijving tot glans om te vormen. Teambuilding helpt hierbij.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
teambuilding Rotterdam en Zeist
Teambuilding Zeist en Rotterdam

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten.

Deze twee video’s laten u team-buildings-opdrachten zien die binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Biddinghuizen, Emmeloord en Urk kozen voor Team building in Flevoland.

We zijn er trots op en blij mee.