Teambuilding corona proof

Teambuilding Ede

teambuilding speedbal

Teambuilding
Ede

Onze meest gekozen teambuilding
programma’s in Ede

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Sfeerimpressie voor Teambuilding Ede

Opdrachtgevers uit Gelderland, Barneveld, Bennekom, Ede en Wageningen, kozen voor Team4Teams.

Wij zijn er trots op en blij mee.

Locaties voor Teambuilding Ede

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie buiten en binnen aan de slag. Teambuilding Ede is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Wij hebben een vertegenwoordiger in uw regio. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie met een foodtruck bijvoorbeeld.
Of in een groepsaccommodatie met zelfverzorging. Samen de catering organiseren is dan meteen een mooie teamoefening.

Veelgestelde vragen

Geen locaties, wél aanbevelingen

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. Wij bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw wensen en budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Of op basis van zelfverzorging in een groepsaccommodatie. Op zich al een mooie teamopdracht.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Binnen kan ook. Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen voor het geval u naar een verblijfsruimte binnen zoekt. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, grotere zalen zijn op dit moment zeer in trek en dus moeilijk te vinden.

Iedereen kan meedoen!

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook geweldige opdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen. Teambuilding is geschikt voor junior- en seniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie en een fysieke beperking.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Deskundig én enthousiast!

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

  • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken.

Met als doel: elkaar op een nieuwe manier leren kennen.

  • Kundige teamtrainers richten zich op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden.

Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.

  • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar.

Vaste patronen kunnen door een team met een teamcoach worden bijgesteld, waardoor nieuwe energie vrijkomt.

Breed scala aan programma’s op maat

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen teams om – stap voor stap – in een groeiproces de samenwerking te verbeteren. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is een belangrijk kenmerk, positiviteit ondersteunt veranderingen.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Teambuilding Ede en Veenendaal:

  • korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat,
  • dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en die deelnemers uitdagen om daarmee aan de slag te gaan.

Soms staat een samenwerking onder druk. Dan ondersteunen we de teamsamenwerking meerdere malen achter elkaar. Doordat we dan kunnen werken aan ieders mentale weerbaarheid, zien we dan ook de meeste teamgroei.

  • Een vervolgactiviteit ‘borgt’ de nieuwe teamspirit. Een team kan veel zelf. Zodra er positieve energie stroomt zijn wij niet meer nodig. Daarnaast; een nieuwe taal leer je niet in een middag, goed samenwerken vraagt oefening.

Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement toeneemt is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Ook online mogelijk

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

  • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
  • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
  • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is effectief, kostenbewust (tot 50% goedkoper: u heeft geen locatiekosten, reiskosten en reistijd).

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

teambuilding Rotterdam en Zeist
Teambuilding met paarden en een teamcoach
teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
teambuilding online is aantrekkelijk voor teams op afstand van elkaar
samenwerking verbeteren met teambuilding

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

U kunt ons van 09.00 tot 21.00 uur bellen op 085-8787.005. Indien wij niet meteen kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. U ontvangt dan per mail een prijsopgave. Wij denken graag met u mee.