Teambuilding corona proof

Teambuilding Alkmaar

teambuilding speedbal

Teambuilding Alkmaar

De meest gekozen teambuilding
programma’s in Alkmaar

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Alkmaar

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op verschillende manieren aan de slag: live op bijna elke locatie of online. Teambuilding in Alkmaar is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in Alkmaar voor trainingen in Noord-Holland zit u eerste rang. 

 

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Voor live trainingen hebben onze teamtrainers een ruime zaal en een beschut gelegen grasveld nodig. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie, bijvoorbeeld in combinatie met een foodtruck. U kunt dan ook kiezen voor zelfverzorging.

Wilt u liever online? Ons online cursusaanbod sluit aan bij deze ontwikkeling, is kostenefficiënt en de moeite meer dan waard! Bel of mail ons gerust voor een (online) afspraak.

Over teambuilding bij Team4Teams

Enkele veelgestelde vragen:

Geen locaties, wél aanbevelingen

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties in Noord-Holland die wij aanbevelen en hier voor het geval u naar een verblijfsruimte binnen zoekt. 

Maatwerk voor uw team

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Tijdens de teamopdrachten ervaart u (online of) ter plekke hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei.

Zo ondersteunen wij – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building.

Meedoen staat voorop

Bij onze oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Dat geldt dus ook voor mensen met een beperking. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Kundige begeleiders

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

  • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat. Per instructeur minimaal 6, optimaal 12 en maximaal ± 18 deelnemers.
  • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? Per teamtrainer minimaal 4, optimaal 10 en maximaal ± 16 deelnemers.
  • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om (online en) ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. Per teamcoach minimaal 3, optimaal 6 en maximaal ± 9 deelnemers.

Ook online

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

  • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
  • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
  • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live programma’s hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. 

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

In de video’s een aantal teambuildingsopdrachten

Opdrachtgevers uit o.a. Alkmaar, Amsterdam-noord, Beverwijk, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, Hoorn en Enkhuizen kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.