Teambuilding Fryslân

Teambuilding Friesland

Teambuilding
Friesland

Onze meest gekozen teambuilding
programma’s in Friesland

De meast keazen teamtraining yn Fryslân

Wolkom yn ‘e wrâld fan serieuze team building

Wat wolle jo mei in teamaktiviteit berikke?

It organisearjen fan teammominten kin wichtich wêze om: • de kommunikaasje op ‘e nij te alignearjen, • inoar feedback te jaan sadat elkenien profitearje kin, • it fertrouwen ferheegje, en ek • in belibbe tsjinspraak op ‘e tafel te setten en • in sliepende konflikt oerlis. Mei mar ien doel; de gearwurking nofliker en soepeler meitsje en sa de groei yn de gearwurking ferbetterje.

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Wat wilt u bereiken met een teamactiviteit?

Teammomenten organiseren kunnen belangrijk zijn om: • de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen, • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft, • vertrouwen te vergroten en ook om • een ervaren tegenstelling op tafel te leggen en • een sluimerend conflict te bespreken. Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te verbeteren.

Locaties voor Teambuilding Friesland

Dit binne de lokaasjes dêr’t wy graach komme!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Friesland is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met vertegenwoordigers in Heerenveen en Leeuwarden voor trainingen in Friesland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Slim gebrûk fan in beheind budzjet?

Team4Teams teamtrainers kinne op elke lokaasje wurkje mei in romme hal en in beskutte gazon. Dat kin ek op in rekreaasjemar of Skoutinglokaasje. It fersoargjen fan de catering tegearre mei it team is fuortendaliks in geweldige teamoefening. Of organisearje de teamdei mei in leech budzjet op in skoutingslokaasje mei in lúkse food truck!

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Faaks stelde fragen:

Us teamtrainers en teamcoaches prate gjin Frysk, guon fan ús ferstean Frysk. De road map nei goede gearwurking is oerset yn it Frysk. En dêr binne wy ​​aardich grutsk op.

Geen locaties, wél aanbevelingen

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld, of een grote lege fabriekshal of (gym)zaal.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, want doordat mensen in de zaal op afstand moeten blijven zijn grotere zalen moeilijk te vinden.

Iedereen kan meedoen!

Bij de keuze van de teambuildingsoefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Buiten kunnen sportieve teams kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook uitdagende opdrachten die u in een ruime, goed geventileerde zaal zittend of blind kunt doen. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Ook zijn er online mogelijkheden voor thuiswerkers om het gevoel van verbondenheid te versterken.

Ervaren en enthousiast

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold. We begeleiden teams met:

  • Junior instructeurs, zij begeleiden enthousiast een vooraf afgesproken programma. Een goede keuze als plezier en elkaar beter leren kennen voorop staan.
  • Kundige teamtrainers zijn daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 
  • Ervaren teamcoaches kunnen ook een teamproces zichtbaar maken en zijn in staat om ter plekke teambuildingsopdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd.

Maatwerkprogramma’s

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij buiten, (deels) online en binnen. Daarmee ondersteunen we een – stap voor stap – groeiproces naar een betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is daarnaast een belangrijk kenmerk:positiviteit helpt om veranderingen in gang te zetten.

Met de teambuildingsopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de teamactiviteit.

Teambuilding Friesland:

Wij bieden korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat en dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking. Soms is een team daar nog niet aan toe. Dan begeleiden we het team enkele teamactiviteiten achter elkaar. Meer duur = meer teamgroei.

De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Borgen is essentieel. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Ook online mogelijk

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

  • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 12 deelnemers.
  • Is het team groter, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
  • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis, door heel Nederland of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is tot 50% goedkoper: u heeft namelijk geen locatiekosten, reiskosten en reistijd.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Teambuilding Zeist en Rotterdam
teambuilding Rotterdam en Zeist
samenwerking verbeteren met teambuilding
teambuilding online is aantrekkelijk voor teams op afstand van elkaar

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wy binne bliid om jo fraach te beantwurdzjen..

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die (desgewenst corona proof) binnen en buiten worden aangeboden.

Klanten út Ljouwert, Drachten Frjentsjer, It Hearrenfean, Boalsert, Snits en Harns yn Fryslân gongen jo foar.

Wy binne der grutsk en bliid mei.