Teambuilding corona proof

Teambuilding Hengelo

teambuilding speedbal

Teambuilding Overijssel

De meest gekozen teambuilding
programma’s in Enschede

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Enschede

Dit zijn de locaties waar we graag komen!

Team4Teams komt in het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding in Enschede is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk.

Met een vertegenwoordiger in regio Twente zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veelgestelde vragen:

Aanbevelingen voor locaties

Team4Teams bezit zelf geen verblijfslocaties. Op deze manier hoeven wij alleen maar in rekening te brengen wat u verbruikt, in plaats van hoge kosten voor behoud en onderhoud van locaties.

Wij kunnen daardoor locaties aanbieden die precies aansluiten bij uw wensen, zowel financieel als wensen gericht op uw doelstelling.

  • Organisaties en verenigingen zoals sport, scouting of hobbymatig, hebben vaak mogelijkheden. Voor de catering kan dan bijvoorbeeld aan een foodtruck gedacht worden. Wij denken met u mee, maar misschien heeft u zelf ook suggesties.
  • Zolang we er een groot grasveld is dat (deels) in de schaduw ligt, kunnen we aan het werk.

Met zijn allen

Iedereen kan meedoen, dat is juist een van onze uitgangspunten. Iedereen die een rol heeft in het team, heeft ook een rol in de teambuilding. Daarbij maakt het niet uit of uw team uitmuntend sportief is of juist gekluisterd aan de bureaustoel. We kunnen de fysieke lat zo hoog leggen dat er voor iedereen een ‘stretch’ is, ongeacht fysieke mogelijkheden.

Zo hebben we teamoefeningen die door blinde deelnemers gedaan kunnen worden. Zittend, staand, we passen de opdrachten en uitkomsten zo aan dat iedereen erbij is.

Natuurlijk helpt het ons enorm als we vooraf overleggen welke medische, fysieke en psychische uitdagingen of bezwaren in uw team zijn. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en zorgen we ervoor dat iedereen profiteert van de teambuilding.

Kundig en enthousiast

Onze trainers zijn minimaal op hbo- of wo-niveau opgeleid in relevante gebieden.

Kenmerkend voor onze instructeurs is dat ze gedreven en enthousiast zijn. Zo borgen ze een prettige sfeer waarin er plezierig, veilig en op hoog niveau wordt samengewerkt. We zien bijvoorbeeld dat teams dankzij onze begeleiders elkaar op een heel andere manier leren kennen.

Onze trainers zijn ook specialisten in groepsprocessen. Blinde vlekken die in het team allang niet meer worden gezien, onzichtbare afstanden die zo gegroeid zijn, belemmeringen die in de weg kunnen zitten, worden door onze trainers opgemerkt en gebruikt in reflectie om het team te versterken. De oefeningen zijn daarvoor het ideale middel om inzicht te krijgen.

Ook hebben we ervaren teamcoaches, die met een team een traject doorlopen. Een ‘vastzittend’ team kan zo weer in beweging worden gebracht, een goed functionerend team kan een excellent functionerend team worden. In de ontwikkeling van teams worden altijd fases doorlopen, onze teamcoaches kunnen deze zichtbaar maken, zodat het team verder komt.

Altijd maatwerk

Afhankelijk van hoe het met uw team gesteld is, biedt Team4Teams begeleiding op maat. Het bouwen van een team gaat niet over één nacht ijs, maar is een zaak van zorgvuldige ontwikkeling. Het scheppen van een cultuur dat past binnen de visie van uw organisatie kun je niet zomaar opleggen, maar het scheppen van voorwaarden voor groei en ontwikkeling zijn essentiële stappen om daar te komen. Juist daarop zijn onze programma’s gericht; om samenwerking te bevorderen naar een hoger niveau. Wij geloven daarbij dat werken vanuit een positieve sfeer enorm bijdraagt aan dat proces, immers is aangetoond dat mensen veel meer leren wanneer ze gestimuleerd worden (het brein ontwikkelt zich bij aanmaak van endorfine) en juist minder wanneer er stress ontstaat (bij aanmaak van stresshormonen gaat het lichaam in een verdedigende overlevingsstrategie).

We bieden activiteiten en opdrachten waarbij het heel duidelijk wordt wat het proces is in het team. Samen gaan we dan reflecteren en bespreken hoe het team kan groeien. Natuurlijk staat of valt het succes ook met opvolging en borging als u terug bent op de werkvloer, blijvende afspraken voor de toekomst maken een teambuilding effectief.

Wij bieden dus:

  • Kortdurende activiteiten, waarin bijvoorbeeld de sfeer van het team versterkt wordt
  • Dagprogramma’s met een versterking voor samenwerken
  • Trajecten waarbij we eerst een diagnose stellen om te kijken waar er de meeste winst te behalen valt. Dan kun je denken aan een intakegesprek met een of meerdere deelnemers, of een voorbereidende opdracht. Bij trajecten worden de grootste resultaten geboekt.
  • Vervolgsessies zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet zomaar overgaat tot ‘de orde van de dag’. Het vasthouden van wat bereikt is, vraagt ook aandacht. En wat je aandacht geeft, groeit. Bij deze vorm van borging zien we een hoger rendement.
Teambuilding Zeist en Rotterdam
teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
teambuilding Rotterdam en Zeist

Overweeg vrijblijvend contact

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. Antwoord ontvangt u per mail. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Almelo, Hengelo en Enschede kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.