Teambuilding corona proof

Teambuilding Breda

teambuilding speedbal

Teambuilding Breda

De meest gekozen teambuilding
programma’s in Breda

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Breda

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams begeleidt in Nederland en Vlaanderen

Onze medewerkers kunnen op bijna elke locatie en online aan de slag. Teambuilding Breda is zowel online, in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de regio Breda voor teambuilding in Noord-Brabant zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Clinic feedback geven en ontvangen teamtraining
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

De teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Wat kunt u bij Team4Teams verwachten?

Veelgestelde vragen:

Geen locaties, wél aanbevelingen

Team4Teams bezit zelf geen verblijfslocaties voor teambuilding in Breda.

Onze begeleiders komen naar u toe. Wij bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hierboven vindt u enkele voorbeelden.

Wat we minimaal nodig hebben is een ruime zaal en een in de luwte gelegen grasveld.

Onze teambegeleiding kan binnen en buiten plaatsvinden. Onze teamopdrachten doen we graag buiten. De aanbevolen locaties hebben allemaal een ruime zaal en een grasveld, daar kunt u gegarandeerd goed terecht. Maar incompany kan ook.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Een groepsverblijf op basis van zelfverzorging kan ook een aantrekkelijke optie worden.

Toch liever een zaal? Is enige luxe gewenst? Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen voor het geval u naar een verblijfsruimte zoekt. Teambuilding is in alle jaargetijden mogelijk, binnen en (deels) buiten. 

Iedereen kan meedoen!

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen.  Sportieve teams kunnen – als we buiten zijn – kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook aantrekkelijke opdrachten waarbij u kunt blijven zitten. 

Uiteindelijk gaat het niet om de oefeningen zelf, maar om de reflectie op het proces van samenwerken. Wat wilt u samen onderzoeken: vertrouwen in elkaar, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, creativiteit? Daarnaast hebben we ook meer ontspannen programma’s voor teams die elkaar beter willen leren kennen.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Kundig en enthousiast!

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

  • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken. Een perfecte keuze als een team elkaar op een nieuwe manier wil leren kennen. We zetten instructeurs in voor onze korte teambuildingsprogramma’s.
  • Kundige teamtrainers richten zich – naast aantrekkelijke activiteiten – ook op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden. Het team staat daarbij centraal, de teamoefeningen zijn een hulpmiddel.
  • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar. Vaste patronen kunnen door een team worden bijgesteld, waardoor weer energie vrijkomt. Een teamcoach is een perfecte keuze voor een team dat wil groeien.

Een topteam worden is een stap voor stap proces.

Groeien als team

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building.

Tijdens het uitvoeren van aantrekkelijke teamopdrachten ervaart u meteen, binnen of buiten en ook online, hoe de samenwerking verloopt. Wij doen dat met activiteiten die eenvoudig lijken, tot de opdracht start. Dan is een optimale samenwerking nodig om succes te bereiken. Daarover raakt u als vanzelf in gesprek. 

 

teambuilding
teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
Teambuilding waternet
De-Ballenfabriek-Traineeship
Teambuilding is kinderspel
samenwerking verbeteren met teambuilding

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. U ontvangt het overzicht dan per mail. Wij denken graag met u mee.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Noord-Brabant, Breda, Roosendaal, Oosterhout, Waalwijk en Tilburg kozen voor Team4Teams.

Wij zijn er trots op en blij mee.