Teambuilding-binnen-Team4Teams-Zutphen

Teambuilding Zutphen

teambuilding speedbal

Teambuilding Zutphen

De meest gekozen teambuilding programma’s in Zutphen

 

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Sfeerimpressie Teambuilding Zutphen – Binnen en Buiten

Deze opdrachtgevers uit Aalten, Borculo, Doetinchem, Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Hengelo, Ruurlo, Varsseveld, Vorden, Winterswijk, Zelhem en Zutphen kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.

Locaties voor Teambuilding Zutphen

Dit zijn de locaties voor teambuilding in Zutphen waar wij graag komen!

Team4Teams komt in het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding in Zutphen is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk.

Met een vertegenwoordiger in de Achterhoek zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Clinic feedback geven en ontvangen teamtraining
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veel gestelde vragen:

Aanbevelingen voor mooie locaties

Een commercieel sterk uitgangspunt van Team4Teams is dat we zelf geen verblijfslocaties hebben. Op deze manier hoeven wij alleen maar in rekening te brengen wat u verbruikt, in plaats van hoge kosten voor behoud en onderhoud van locaties.

Wij kunnen daardoor locaties aanbieden die precies aansluiten bij uw wensen, zowel financieel als wensen gericht op uw doelstelling.

  • De Erve Vennekotte in Laren heeft buiten goede mogelijkheden, vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Organisaties en verenigingen zoals sportverenigingen en scouting, hebben vaak mogelijkheden. Voor de catering kan dan bijvoorbeeld aan een foodtruck gedacht worden. Wij denken met u mee, maar misschien heeft u zelf ook suggesties en leuke contacten.
  • Zolang we er een groot grasveld is dat (deels) in de schaduw ligt, kunnen we aan het werk.

In deze link vindt u onze outdoor locaties voor teambuilding.

Deskundig en enthousiast!

Onze trainers zijn minimaal op HBO of WO niveau opgeleid in relevante gebieden en werkervaring in een breed scala aan werkvelden. We zoeken altijd naar de trainer(s) die een optimale match met uw team vormen.

Kenmerkend voor onze instructeurs is dat ze gedreven en enthousiast zijn. Zo zorgen ze voor een prettige sfeer waarin er plezierig, veilig en op hoog niveau wordt samengewerkt. We zien dat teams dankzij onze begeleiders elkaar op een heel andere manier leren kennen.

De trainers zijn ook specialisten in groepsprocessen. Blinde vlekken die in het team allang niet meer worden gezien, onzichtbare afstanden die zo gegroeid zijn, belemmeringen die in de weg kunnen zitten. Ze worden door onze trainers opgemerkt en gebruikt in reflectie om het team te versterken. De oefeningen zijn daarvoor het ideale middel om inzicht te krijgen.

Ook hebben we ervaren teamcoaches, die met een team een traject doorlopen. Een ‘vastzittend’ team kan zo weer in beweging worden gebracht, en een goed functionerend team kan een excellent functionerend team worden. In de ontwikkeling van teams worden altijd fases doorlopen, onze teamcoaches kunnen deze zichtbaar maken zodat het team verder komt.

Iedereen doet mee!

Iedereen kan meedoen, dat is juist een van onze uitgangspunten. Omdat iedereen  een rol heeft in het team, heeft iedereen ook een rol in de teambuilding. Daarbij maakt het niet uit of uw team zeer sportief is of juist gekluisterd aan de bureaustoel. We kunnen de fysieke lat zo hoog leggen dat er voor iedereen een ‘stretch’ is, ongeacht fysieke mogelijkheden.

Zo hebben we teamoefeningen die door blinde deelnemers gedaan kunnen worden. Zittend, staand, we passen de opdrachten en uitkomsten zo aan dat iedereen erbij is.

We overleggen vooraf welke medische, fysieke en psychische uitdagingen of bezwaren in uw team zijn. Zo bereiden wij ons goed voor en zorgen we ervoor dat iedereen profiteert van de teambuilding.

Begeleiding op maat

Team4Teams biedt altijd begeleiding op maat. Het bouwen van een team gaat niet over één nacht ijs, maar is een zaak van zorgvuldige ontwikkeling. We scheppen de voorwaarden voor groei en ontwikkeling. Juist daarop zijn onze programma’s gericht; om samenwerking te bevorderen naar een hoger niveau. Wij geloven daarbij dat werken vanuit een positieve sfeer enorm bijdraagt aan dat proces. Het is aangetoond dat mensen veel meer leren wanneer ze positief gestimuleerd worden en juist minder wanneer er stress ontstaat .

We bieden activiteiten en opdrachten waarbij het heel duidelijk wordt wat het proces is in het team. We reflecteren en bespreken hoe het team kan groeien. Natuurlijk staat of valt het uiteindelijke succes ook met de opvolging als u terug bent op de werkvloer. Blijvende afspraken voor de toekomst maken een teambuilding effectief en zorgen dat het team kan blijven groeien.

Samengevat:

  • Kortdurende activiteiten, waarin bijvoorbeeld de sfeer van het team versterkt wordt
  • Dagprogramma’s met een versterking voor samenwerken
  • Trajecten waarbij we eerst een diagnose stellen om te kijken waar er de meeste winst te behalen valt. Dan kun je denken aan een intake gesprek met één of meerdere deelnemers, of een voorbereidende opdracht. Bij trajecten worden de grootste resultaten geboekt.
  • Vervolgsessies zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet zomaar overgaat tot ‘de orde van de dag’. Het vasthouden van wat bereikt is, vraagt ook aandacht. En wat je aandacht geeft, groeit. Bij deze vorm van borging zien we een hoger rendement.

Zeker!

Sinds maart 2020 bevindt de wereld zich in een pandemische situatie. Gezondheid wordt boven verbinding gesteld en we hebben allemaal moeten leren schakelen. Toch hebben we ook mogen ontdekken dat er nieuwe mogelijkheden en creativiteit worden aangeboord. We zien verbinding op nieuwe manieren, ook online.

Om succesvolle online sessies te begeleiden, hanteren wij drie richtlijnen;

  • Energieke sessies zijn kort (maximaal 2 uur)
  • Inspiratie door te wisselen met thema’s zorgt voor draagvlak
  • Effectief is het als het met regelmaat herhaald wordt

Doorgaans volgen onze online sessies een patroon van verbinden, een inspirerend inzicht en daarna een gezamenlijke oefening. Na reflectie volgen afspraken om de ervaring mee te nemen in de werkpraktijk.

Technologie is wel van belang; een stabiele internetverbinding, goede webcam en microfoon zijn belangrijk voor deze sessies. Ook helpt het als tijdens de sessie er een rustige (thuis) situatie is waarin er niet veel gestoord hoeft te worden.

teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
teambuilding

Overweeg vrijblijvend contact

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Heeft u een snelle vraag, dan kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. Antwoord ontvangt u per mail. We bieden mogelijkheden voor elk budget.