Het team van Team4Teams thuis aan het werk vanwege corona

Over ons

Een team voor teams.
Kijk met ons mee welke kwaliteiten passen bij uw vragen.

Pieter Maas Geesteranus

Meer informatie

Pieter is teamtrainer en teamcoach met een specialiteit in ervaringsleren, systemisch werken en Lean management. Pieter heeft een bedrijfspsychologische achtergrond. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in o.a. gezondheidszorg, GGZ en aanverwant.

Jos Goedknegt

Meer informatie

Jos is teamtrainer, interimmanager, teamcoach en een inspirerend spreker. Hij is inspirator van YMCA Amsterdam. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in de bouwwereld, automotive, retail en uitzendbranche.

Nelleke, regio Den Haag, Zuid-Holland, Leiden, Alphen aan de Rijn bij Team4Teams

Nelleke van Klaveren

Meer informatie

Nelleke werkt met ervaringsleren en outdoorwerkvormen. Ze is veelzijdig geschoold in onder andere NLP en contextuele begeleiding en coaching. Als outdoor- en teamtrainer heeft ze meer dan tien jaar ervaring met uiteenlopende doelgroepen.

Roos Cleiren, Team4Teams, regio Nijmegen, Tiel, Uden, Oss, Boxmeer

Roos Cleiren

Meer informatie

Roos Cleiren is een junior teamtrainer die graag doelgericht met groepen aan de slag gaat. Roos is opgeleid op de Fontys Sporthogeschool. Ervaringsleren, lekker buiten zijn en de samenwerking ondersteunen staan voor haar centraal.

Pieter Schoe

Meer informatie

Pieter is gespecialiseerd in het verbeteren van de samenwerking in teams. Van bestuurder, manager, teamlid tot vrijwilliger – alle facetten kent hij uit eigen ervaring. Pieter studeerde agogiek, Heeft NLP trainingen gevolgd en is bekend met systemisch werken in organisaties. Ervaringsleren en oplossingsgericht samenwerken op een praktische wijze is zijn insteek.
Pieter is eigenaar van Team4Teams.

Floris Muller, Team4Teams, regio Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Gouda

Floris Muller

Meer informatie

Floris is teamtrainer met een specialisatie op visie, strategie en ondernemerschap. Hij haalt voldoening uit het begeleiden naar een lerende organisatie. Floris is o.a. bestuurder van Stichting Buitendoor en is gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in overheid en dienstverlening.

Het verschil wordt gemaakt in de reflecties. Een reflectie geeft inzicht in het verbeteren van de samenwerking. Daarnaast zijn onze teamactiviteiten uitdagend en leuk. Ervarend leren.

Floor Vullings

Meer informatie

Floor is opgeleid als docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in sportpsychologie. Floor is wereldwijd actief als teamtrainer en teamcoach op het gebied van veiligheid, gedrag, samenwerking, communicatie en leiderschap. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van Engels- en Franstalige teams. Onder andere in het onderwijs en de productie-industrie.

Katja Appeldoorn

Meer informatie

Katja is verpleegkundige en trainingsactrice. Haar missie is, op een veilige, respectvolle en leuke manier ervaringsgericht leren mee te geven, om daarmee samenwerking en communicatie te verbeteren. Ze is van nature nieuwsgierig, heeft ervaring in het lezen van gedrag om daarop kundig non-verbaal en verbaal te reflecteren.

Jeroen Voorhaar

Meer informatie

Jeroen heeft bedrijfskunde gestudeerd en is actief als bureau manager bij Stichting Buitendoor waar hij dagelijks bezig is het het organiseren van schoolkampen en andere trainingsactiviteiten. 

Wouter Ram

Meer informatie

Wouter is gepassioneerd trainer in persoonlijke ontwikkeling, onder andere actief bij Stichting Buitendoor en Olde Vechte. Hij is multi-inzetbaar voor Team4Teams, waarin hij – vanwege zijn internationale oriëntatie en vermogen om snel af te stemmen – vooral wordt ingezet in Engelstalige groepen en korte programma’s.

Ted Willemsen

Meer informatie

Ted is altijd benieuwd naar wat mensen en teams beweegt. Hij heeft een schat aan trainingservaring, en kan als voormalig bewegingsonderwijzer goed uit de voeten met creatieve, speelse, en muzikale bouwstenen voor inspirerende programma’s.

Margo Dickhout, Team4Teams regio Nijkerk, Ermelo, Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Margo Dickhout

Meer informatie

Margo is één van de meest ervaren instructeurs bij Team4Teams. Ze verzorgt de teambuildingsprogramma’s met name in het oosten van ons land. 

Elke reis begint met een eerste stap. Focus op waar u naar toe wilt. Wij zijn graag uw gids om het proces van samenwerken te verbeteren.

Ronald Muylwijk

Meer informatie

Ronald is inspired by the puzzle of the human mind. Hij studeert Social Work en specialiseert zich hier in het herstelgerichte werken in de geestelijke gezondheidszorg. Hij geeft wekelijks hersteltrainingen en houdt hierin van een open en persoonlijke benadering. Deze ervaringen en veel andere brengt hij in bij het trainen van teams.

Tanja van Hassel, Team4Teams, Maarssen, Breukelen, Mijdrecht, Uithoorn

Tanja van Hassel

Meer informatie

Tanja heeft ruime ervaring in programma’s met teambuilding. Is al vele jaren actief betrokken en kent de kneepjes van het vak van instructeur en teamtrainer.

Hendri van der Ven

Meer informatie

Hendri is gespecialiseerd in de zorg en het welzijnswerk. Hij is voormalig hogeschooldocent, na een loopbaan van ambulant jongerenwerk, jeugdhulpverlening en hulpverlening aan gezinnen. Dat is de basis voor zijn kennis, interesse en inzicht bij samenwerkingsprocessen.

Lars Esselink

Meer informatie

Lars is een teamtrainer en facilitator die werkt met de methodes van oplossingsgericht werken en ervarend leren. Als trainer werkt hij veel met internationale teams waar mensen onder hoge druk moeten presteren. Lars is gespecialiseerd in ingewikkelde zaken simpel maken en is zeer goed in het observeren van groepen en processen. Daarnaast werkt hij erg doelgroep- en praktijkgericht.

Jurjen Knoester

Meer informatie

Jurjen is teamcoach en oplossingsgericht teamtrainer. Hij is expert in outdoor koken, internationaal trainer en veelzijdig grafic facilitator. In onze trainingen combineert hij ervaringsleren met oplossingsgerichte teamcoaching.

Ankie van der Padt bij Team4Teams regio Oost-Brabant en Limburg, Eindhoven, Helmond, Weert, Venlo, Roermond, Sittard, Maastricht

Ankie van der Padt

Meer informatie

Anki is enthousiast betrokken bij teamtraining en coachingstrajecten. Ze verzorgt teambuildingsprogramma’s bij Team4Teams.

Jelmer Bultsma, adviseur bij Team4Teams

Jelmer Bultsma

Meer informatie

Jelmer adviseert Team4Teams bij het begeleiden in hiërarchische overheidsorganisatie zoals brandweer, politie en veiligheidsregio’s. Verder is hij expert in outdoor koken en betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe teamopdrachten. Zijn stelling: “Mensen zijn je grootste kapitaal”.

Valentijn van Leersum

Meer informatie

‘Samen ontdekken – samen veranderen’. Mijn naam is Valentijn teamcoach en adviseur. Gespecialiseerd in procesbegeleiding bij participatietrajecten, van gemeentes en instellingen werkzaam in wijken. Als sociaal ondernemer in buurt- en wijkontwikkeling geef ik dagelijks advies en coaching bij Gemeentes, Welzijnsinstellingen, Woningcoöperaties en Wijkprofessionals.

Siebe de Meer

Meer informatie

Siebe vertegenwoordigt Team4Teams in Groningen en Drenthe. Hij komt uit de maakindustrie (FMCG) en is implementatiedeskundige in het laten renderen van technische innovaties, waarin de sleutel tot succes ligt in teamwork. Siebe is onze adviseur en trainer als in een organisatie vraagstukken liggen rond innovatie, mens en techniek.

Samen vormen we een team, dat in wisselende samenstelling aansluit bij uw wensen. Daag ons maar uit, we staan er klaar voor!

Stefanie Janssen

Meer informatie

Stefanie is een enthousiaste en ervaren teamtrainer, teamcoach en projectleider. Haar stijl is hands on, praktisch, gericht op samenwerking en altijd met het oog op verschillende belangen. Ze werkt veel in het onderwijs, de groene en duurzaamheidssector, in de zorg en met overheden. Ze heeft veel ervaring in samenwerking tussen mensen uit verschillende organisaties. Ze begeleidt naast Nederlandse, ook Duitse en Engelstalige teams.

Leslie van Loon

Meer informatie

Hier komt meer informatie.

Dominik Assmann

Meer informatie

Hier komt meer informatie.

 

Onze opdrachtgevers
Wat klanten over ons schrijven
Contact