Over ons

Wij zijn een groep ZZP-ers en vormen samen een team voor teams.
Kijk met ons mee welke coaches en kwaliteiten passen bij uw vragen.

Pieter Maas Geesteranus

Teamcoach

Pieter is teamtrainer en teamcoach met een specialiteit in ervaringsleren, systemisch werken en Lean management. Pieter heeft een bedrijfspsychologische achtergrond. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in o.a. gezondheidszorg, GGZ en aanverwant.

Jos Goedknegt - Team4Teams

Jos Goedknegt

Trainer/coach

Jos is teamtrainer, interimmanager, teamcoach en een inspirerend spreker. Hij is inspirator van YMCA Amsterdam. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in de bouwwereld, automotive, retail en uitzendbranche.

Floor Vullings

Teamtrainer

Floor is opgeleid als docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in sportpsychologie. Floor is wereldwijd actief als teamtrainer en teamcoach op het gebied van veiligheid, gedrag, samenwerking, communicatie en leiderschap. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van Engels- en Franstalige teams. Onder andere in het onderwijs en de productie-industrie.

Pieter Schoe teamcoach bij Team4Teams

Pieter Schoe

Teamcoach

Hoe groepen samenwerken fascineert Pieter al zijn hele leven. Van bestuurder, manager, teamlid tot vrijwilliger – alle facetten kent hij uit eigen ervaring. Pieter is agogisch geschoold, Heeft NLP trainingen gevolgd en is bekend met systemisch werken in organisaties. Ervaringsleren en oplossingsgericht samenwerken op een praktische wijze is zijn insteek.
Pieter is eigenaar van Team4Teams.

We bieden leerzame activiteiten met uitdagende spelelementen aan.
De reflectie geeft inzicht in vaardigheden en communicatie.

Floris Muller

Teamtrainer

Floris is teamtrainer met een specialisatie op visie, strategie en ondernemerschap. Hij haalt voldoening uit het begeleiden naar een lerende organisatie. Floris is o.a. bestuurder van Stichting Buitendoor en is gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in overheid en dienstverlening.

Nelleke van Klaveren

Teamcoach

Nelleke werkt met ervaringsleren en outdoorwerkvormen. Ze is veelzijdig geschoold in onder andere NLP en contextuele begeleiding en coaching. Als outdoor- en teamtrainer heeft ze meer dan tien jaar ervaring met uiteenlopende doelgroepen.

Ted Willemsen-Team4Teams-Friesland

Ted Willemsen

Teamcoach

Ted is altijd benieuwd naar wat mensen en teams beweegt. Hij heeft een schat aan trainingservaring, en kan als voormalig bewegingsonderwijzer goed uit de voeten met creatieve, speelse, en muzikale bouwstenen voor inspirerende programma’s.

Hendri van der Ven teamtrainer Team4Teams

Hendri van der Ven

Teamcoach

Hendri is gespecialiseerd in de zorg en het welzijnswerk. Hij is voormalig hogeschooldocent, na een loopbaan van ambulant jongerenwerk, jeugdhulpverlening en hulpverlening aan gezinnen. Dat is de basis voor zijn kennis, interesse en inzicht bij samenwerkingsprocessen.

Elke reis begint met een eerste stap.
Wij focussen op waar u naar toe wilt. Wij zijn graag uw gids.

Wouter Ram freelancer bij Team4Teams

Wouter Ram

Teamtrainer

Wouter is gepassioneerd trainer in persoonlijke ontwikkeling, onder andere actief bij Stichting Buitendoor en Olde Vechte. Hij is multi-inzetbaar voor Team4Teams, waarin hij – vanwege zijn internationale oriëntatie en vermogen om snel af te stemmen – vooral wordt ingezet in Engelstalige groepen en korte programma’s.

Katja, trainersacteur voor Team4Teams

Katja Appeldoorn

Trainingsactrice

Katja is verpleegkundige en trainingsactrice. Haar missie is, op een veilige, respectvolle en leuke manier ervaringsgericht leren mee te geven, om daarmee samenwerking en communicatie te verbeteren. Ze is van nature nieuwsgierig, heeft ervaring in het lezen van gedrag om daarop kundig non-verbaal en verbaal te reflecteren.

Lars Esseling freelance trainer bij Team4Teams

Lars Esselink

Teamtrainer

Lars is een teamtrainer en facilitator die werkt met de methodes van oplossingsgericht werken en ervarend leren. Als trainer werkt hij veel met internationale teams waar mensen onder hoge druk moeten presteren. Lars is gespecialiseerd in ingewikkelde zaken simpel maken en is zeer goed in het observeren van groepen en processen. Daarnaast werkt hij erg doelgroep- en praktijkgericht.

Jurjen Knoester

Teamcoach

Jurjen is teamcoach en oplossingsgericht teamtrainer. Hij is expert in outdoor koken, internationaal trainer en veelzijdig grafic facilitator. In onze trainingen combineert hij ervaringsleren met oplossingsgerichte teamcoaching.

Jeroen Voorhaar instructeur Team4Teams

Jeroen Voorhaar

Teamtrainer - Instructeur

Jeroen heeft bedrijfskunde gestudeerd en is actief als bureau manager bij Stichting Buitendoor waar hij dagelijks bezig is het het organiseren van schoolkampen en andere trainingsactiviteiten. 

Ronald Muylwijk-Team4Teams

Ronald Muylwijk

Teamtrainer - instructeur

Ronald is inspired by the puzzle of the human mind. Hij studeert Social Work en specialiseert zich hier in het herstelgerichte werken in de geestelijke gezondheidszorg. Hij geeft wekelijks hersteltrainingen en houdt hierin van een open en persoonlijke benadering. Deze ervaringen en veel andere brengt hij in bij het trainen van teams.

Roos Cleiren instructeur Team4Teams

Roos Cleiren

Instructeur

Roos Cleiren is een junior teamtrainer die graag doelgericht met groepen aan de slag gaat. Roos is opgeleid op de Fontys Sporthogeschool. Ervaringsleren, lekker buiten zijn en de samenwerking ondersteunen staan voor haar centraal.

Margo Dickhout - instructeur Team4Teams

Margo Dickhout

Team4Teams coach Jan-Willem Smit

Jan Willem Smith

Coach

Jan Willem is sociaal pedagogisch geschoold. Hij heeft een NLP practitioner- en masteropleiding gevolgd. Als consulent bij MEE is Jan Willem specialist in het versterken van (in-)formele netwerken.