Teambuilding Arnhem

Teambuilding in Arnhem corona proof

De meest gekozen teambuilding 
programma’s in Arnhem

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Waar wilt u naar toe?

Teammomenten organiseren zijn belangrijk om:

 • de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen,
 • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft,
 • vertrouwen te vergroten.
 • En ook om een ervaren tegenstelling op tafel te leggen
 • en een sluimerend conflict te bespreken.

Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te versnellen.

Nieuwe energie

Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunen we graag met teamprogramma's. Luchtig, plezierig, afwisselend om zo met diepgang de teamontwikkeling aandacht te geven. Moderne organisaties zijn complex en goed samenwerkende teams maken het verschil.
Beoordelingen van klantenPijl rechts icoonIndien gewenst Covid-proofPijl rechts icoon

Welk teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Kort

Klok icoon 3 uur
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Enthousiaste instructeurs
 • Ervarend leren
Serious FunPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Medium

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teambuilding
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Intensief

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Aandacht voor de knopen
 • Toekomstgericht en verbindend
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Arnhem

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze medewerkers kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Arnhem is zowel online, in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de regio Arnhem zit u eerste rang. Bent u op zoek naar een geschikte locatie? Hieronder ziet u een overzicht in de regio Arnhem.

Clinic feedback geven en ontvangen teamtraining
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams begeleiden online, in een ruime zaal of buiten op een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of scoutinglocatie, bijvoorbeeld in combinatie met een foodtruck. Zelfverzorging kan zorgen voor extra teamspirit en kostenbewustzijn. Ineens zijn budgetten toereikend of kunt u er online een tweede sessie aan toevoegen. Laat u verrassen.

FAQ over teambuilding bij Team4Teams

Geen eigen locaties, wél aanbevelingen

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen voor het geval u naar een verblijfsruimte binnen zoekt. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, want doordat mensen in de zaal op afstand moeten blijven zijn grotere zalen zeer in trek.

Ja, iedereen kan meedoen!

We hebben (fysiek) uitdagende oefeningen (voor sportieve teams) en ook oefeningen die u online (in break-out groepen) of aan tafel kunt doen. Zo is er maatwerk voor elk team. Uitgangspunt is dat iedereen kan meedoen. Junior en senior, mensen met een medische indicatie of een fysieke handicap, iedereen krijgt een passende rol. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de resultaten die u wilt bereiken.

Kundig én enthousiast

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat. Per instructeur minimaal 6, optimaal 12 en maximaal ± 18 deelnemers.
 • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? Per teamtrainer minimaal 4, optimaal 10  en maximaal ± 16 deelnemers.
 • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om (online en) ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. Per teamcoach minimaal 3, optimaal 6 en maximaal ± 9 deelnemers.

Groot aanbod van programma’s

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben is een belangrijk kenmerk van onze activiteiten. Positiviteit helpt om veranderingen werkelijk te realiseren.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Onze korte activiteiten zijn vooral gericht op sfeerverbetering. De dagactiviteiten leveren ook een inhoudelijke bijdrage aan de samenwerking. Wij dagen deelnemers uit om daarmee aan de slag te gaan. Soms is een team daar nog niet toe in staat en dan begeleiden we het team enkele malen achter elkaar. Dan zien we de meeste teamgroei. De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Teambuilding is op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel geventileerde zaal. 

 • We houden ons aan de richtlijnen van de overheid.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen kunnen uitvoeren als zij 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal, met goede ventilatie en doen we het in een kring rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Anders aantrekkelijk!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in een aantal korte video’s zien hoe ons aanbod er in de praktijk buiten uitziet.

Online is mogelijk

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis, over de grens of internationaal) gehuisvest is.

We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt.

Online is tot 50% goedkoper: u heeft immers geen locatiekosten, reiskosten en reistijd. Zodra u de online-sessies in een serie afneemt worden ze effectief. Voorlichting is een kwestie van herhalen!

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
Teambuilding waternet
Masterclass Feedback coronaproof mogelijk

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

U kunt direct bellen met 085-8787.005 op kantoordagen van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Door op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ te klikken krijgt u binnen 48 uur de investeringskosten per mail. Voor elke vraag zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Gelderland, Arnhem, Velp, Duiven, Doetinchem, Dieren en Zutphen kozen voor Team4Teams.

Wij zijn er trots op en blij mee.