Teambuilding corona proof

Teambuilding Den Haag

teambuilding speedbal

Teambuilding
Den Haag

De meest gekozen teambuilding 
programma’s in Den Haag

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Teambuilding is in elke organisatie en bedrijfstak weer net even anders:

Moderne organisaties zijn complex. Goed samenwerkende teams maken het verschil. We ondersteunen graag met teamprogramma's op maat, afgestemd op thema's die relevant zijn. Luchtig, plezierig én afwisselend om met diepgang de teamontwikkeling te versterken.

Onderwijs

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in het onderwijs:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Zorg

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's in de zorg:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Overheid

Bekijk de samenwerkingsthema's bij overheden:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Bedrijven

waarom teambuilding

Bekijk de samenwerkingsthema's bij bedrijven:

Ontdek meerPijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Den Haag

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Den Haag is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in Den Haag voor trainingen in Zuid-Holland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Onze teamtrainers kunnen zowel online aan de slag online als op een locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening en u heeft meer budget voor goede begeleiders.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veelgestelde vragen:

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

  • Te Werve Buiten is een goed voorbeeld van een uitermate geschikte locatie voor teambuilding in de omgeving van Den Haag.
  • Straks als het buiten kouder wordt kunnen we ook goed uit de voeten in een grote lege fabriekshal.

Ook andere locaties zijn mogelijk. Wat we buiten nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen.

We hebben (fysiek) uitdagende oefeningen voor sportieve teams en ook oefeningen die u online (in break-out groepen) of aan tafel kunt doen. Zo is er maatwerk voor elk team.

Uitgangspunt is dat iedereen kan meedoen. Juniors en seniors, mensen met een medische indicatie of een fysieke beperking, iedereen krijgt een passende rol.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de wensen van uw team.

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

  • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken. Een perfecte keuze als een team elkaar beter wil leren kennen.
  • Kundige teamtrainers richten zich naast aantrekkelijke activiteiten ook op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden. Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.
  • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een langer traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar. Vastgeroeste patronen kunnen door een teamcoach worden bijgesteld, waardoor weer energie vrijkomt. Een teamcoach is een perfecte keuze als een team een groeiproces verlangt aan te vangen. Een topteam worden is proces van veel kleine stappen.

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal. Onze oefeningen lijken eenvoudig, tot u van start gaat. Dan merkt u dat u goed moet samenwerken om het doel te bereiken. Daarover raakt u vanzelf in gesprek: wat ging goed, wat kan beter? Oké, laten we dat dan proberen.

Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. Uw team groeit. Als u wilt, vertalen we uw ervaringen naar de dagelijkse praktijk op het werk.

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook online. We begeleiden bij voorkeur live en soms is dat niet mogelijk:

  • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
  • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
  • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een compacte online versie, voor het geval u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is effectief, kostenbewust: u heeft geen locatiekosten, reiskosten en reistijd. Op de online training terugkomen is bij online trainingen nog belangrijker, zo voorkomt u ontlopend gedrag en borgt u wat het team heeft afgesproken.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
teambuilding Rotterdam en Zeist
teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
Teambuilding waternet
teambuilding online is aantrekkelijk voor teams op afstand van elkaar
samenwerking verbeteren met teambuilding

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

U kunt van 09.00 tot 21.00 uur bellen met 085-8787.005. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget hebben wij mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit de regio Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer kozen voor Team4Teams.

Wij zijn er trots op en blij mee.