Over ons

Een team voor teams.

Team4Teams is gespecialiseerd in het ondersteunen van de samenwerking in en tussen teams, horizontaal en verticaal.

Met de ervaren begeleiders van Team4Teams versterkt u een gezonde werksfeer.
We ondersteunen en inspireren:

  • uitvoerende teams,
  • ondersteunende teams,
  • zelforganiserende (zelfsturende) teams,
  • leidinggevende teams,
  • projectteams (bijvoorbeeld een bouwteam waarin organisaties samenwerken)
  • managementteams,
  • directieteams.

Over ons

We hebben begeleiders voor elke beroepsgroep. Voor onze begeleiding maakt het daarnaast niet veel uit wat een organisatie en team inhoudelijk doen. We zijn specialist in het samenwerken.
Onze focus is: hoe kan een team samenwerkend zijn – in het team zelf en in een organisatie.
Een organisatie in z’n geheel ondersteunen geeft meer blijvend effect in vergelijking met een enkel team ondersteunen. Beide is zinvol. Zo blijft een organisatie gezond.

Moderne organisaties zijn complex geworden.
De samenwerking in en tussen teams maakt het verschil.
We begeleiden praktisch, in verbinding en op resultaat gericht. Deelnemers aan onze programma’s hebben met ons gedeeld wat werkt. Onze werkwijze is gebaseerd op o.a. ervaringsleren.

Hieronder per persoon meer over ons.
Welke kwaliteiten uit ons team passen bij uw vragen:

Beoordelingen van klanten Pijl rechts icoon
Onze werkwijze Pijl rechts icoon
Contact Pijl rechts icoon

Wouter Ram

Wouter afgestudeerd aan de universiteit voor humanistiek is gepassioneerd trainer in persoonlijke ontwikkeling en waardengedreven leiderschap. Hij is multi-inzetbaar voor Team4Teams, waarin hij – vanwege zijn internationale oriëntatie en vermogen om snel af te stemmen – ook wordt ingezet in Engelstalige groepen en teamcoaching programma’s.

Nelleke, regio Den Haag, Zuid-Holland, Leiden, Alphen aan de Rijn bij Team4Teams

Nelleke van Klaveren

Nelleke is teamtrainer, teamcoach en contextueel therapeut. Zij coacht teamleden en leidinggevenden ook individueel. Nelleke komt uit het onderwijs en werkte daarna o.a. met ex-gedetineerden, in diverse innovatie-projecten, had uitvoerende rollen en was leidinggevende. Ze is veelzijdig geschoold in onder andere NLP, agressie-trainingen, interculturele communicatie, clientcentered werken, en contextuele begeleiding en coaching. Nelleke heeft ruim twintig jaar ervaring in dit werk met uiteenlopende doelgroepen. De laatste tijd is Nelleke bij voorkeur actief in managementteams en voor teamcoaching bij teams in zwaar weer; specialisatie: omgaan met weerstand, interculturele teams, familiebedrijven.

Floor Vullings

Floor is opgeleid als docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in sportpsychologie. Floor is wereldwijd actief als teamtrainer en teamcoach op het gebied van veiligheid, gedrag, samenwerking, communicatie en leiderschap. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van Engels- en Franstalige teams. Onder andere in het onderwijs en de productie-industrie. Floor is mede eigenaar van de Schaal van Samenwerking VOF.

Aalbert Sliedregt trainer bij Team4Teams

Aalbert van Sliedregt

Aalbert is trainer en coach op het gebied van communicatie, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling, heeft ruime ervaring in een breed scala van trainingsprogramma’s en is actief in verschillende bedrijfssectoren. Een allrounder. Aalbert brengt enthousiasme in, is gericht op verbinden en zoekt naar mogelijkheden om met elkaar een volgende stap te zetten. Schuwt de spanning en stress die een conflict met zich meebrengt niet.

Hij is systemisch en NLP/TA geschoold, is expert in het enneagram en heeft de postacademische opleiding Gedragsveranderaar gedaan. Samen met zijn interesse voor Deep Democracy en het werken met zelfsturende teams een mooie mix om mensen en teams in beweging te krijgen.

Stefanie Janssen Team4Teams

Stefanie Janssen

Stefanie is een enthousiaste en ervaren teamtrainer, teamcoach en projectleider. Haar stijl is hands on, praktisch, gericht op samenwerking en altijd met het oog op verschillende belangen. Ze werkt veel in het onderwijs, de groene en duurzaamheidssector, in de zorg en met overheden. Ze heeft veel ervaring in samenwerking tussen mensen uit verschillende organisaties. Ze begeleidt naast Nederlandse, ook Duitse en Engelstalige teams.

Siebe de Meer

Siebe vertegenwoordigt Team4Teams in Groningen en Drenthe. Hij komt uit de maakindustrie (FMCG) en is implementatiedeskundige in het laten renderen van technische innovaties, waarin de sleutel tot succes ligt in teamwork. Siebe is onze adviseur en trainer als in een organisatie vraagstukken liggen rond innovatie, mens en techniek.

Het verschil wordt gemaakt in de reflecties. Een reflectie geeft inzicht in het verbeteren van de samenwerking. Daarnaast zijn onze teamactiviteiten uitdagend en leuk. Ervarend leren.

Jeroen Voorhaar

Jeroen durft een team uit te dagen, of het nu om plezier, training of coaching gaat. Hij heeft veel ervaring met teambuildingsactiviteiten en stelt scherpe vragen die u even stil laten staan. Hij is bedrijfskundig geschoold en kijkt geïnspireerd door NLP eerst naar wat wel goed gaat, want wat u aandacht geeft, groeit. Jeroen runt naast zijn trainingswerk een onderneming in outdoorkoken. Als chef-kok én teamtrainer haalt hij het beste uit de groep en gaat u culinair aan tafel.

Leslie van Loon

Leslie is een trainer met grote interesse voor verschillende manieren van communiceren en samenwerken en gedragsverandering. Ze creëert graag leeromgevingen d.m.v. ervaringsleren en teambuildingsactiviteiten. Ze is actief bij Stichting Buitendoor waar ze vaak buiten werkt met groepen jongeren. Ze heeft bovendien een achtergrond in de zorg als fysiotherapeut.

Ronald Muylwijk

Ronald is een echte verbinder. Hij is scherp, enthousiasmerend en kan makkelijk de diepte in. Door 10 jaar training te geven waarvan 5 jaar binnen de GGZ kan hij goed luisteren en is geen verhaal of kwetsbaarheid hem te gek. Door zijn gelijkwaardige en positieve werkwijze staat hij naast de mensen in de groep en legt hij gemakkelijk samen met de groep de moeilijkheden en mogelijkheden op tafel om hiervan te leren.

Pieter Schoe

Pieter is gespecialiseerd in het verbeteren van de samenwerking in teams. Van bestuurder, manager, teamlid tot vrijwilliger – alle facetten kent hij uit eigen ervaring. Pieter studeerde agogiek, Heeft NLP trainingen gevolgd en is bekend met systemisch werken in organisaties. Ervaringsleren en oplossingsgericht samenwerken op een praktische wijze is zijn insteek.
Pieter is eigenaar van Team4Teams en mede eigenaar van de Schaal van Samenwerking VOF.

Floris Muller Team4Teams Noord-Brabant Eindhoven

Floris Muller

Floris is teamtrainer met een specialisatie in visie, strategie en ondernemerschap. Hij krijgt energie van het faciliteren van organisaties naar een lerende organisatie. Floris geeft les op Hogeschool InHolland in bestuurskunde en is Europees trainer voor het Nederlands Jeugd Instituut.

Mintje Groot-Nibbelink, teamcoach en -trainer bij Team4Teams

Mintje Groot Nibbelink

 Mintje is organisatie-antropoloog en is teamleider geweest. Ze is vooral bekend met de sectoren zorg, welzijn, overheid en onderwijs. Mintje is een gedreven en enthousiaste teamcoach/trainer en mediator. Ze is gespecialiseerd in teamontwikkeling, groepsdynamiek, (onderhuidse) spanning en ‘gedoe’ in de samenwerking.

Elke reis begint met een eerste stap. Focus op waar u naar toe wilt. Wij zijn graag uw gids om het proces van samenwerken te versnellen.

Gerard Treffers Teamtrainer en coach bij Team4Teams

Gerard Treffers

Gerard, teamtrainer en -coach en opleider van docenten, assessoren en auditoren.
Met een ‘lean’ blik worden processen in teams bekeken en mogelijke veranderprocessen ingezet.
Hij heeft een achtergrond in de medische wereld, communicatie en master NLP.
Hij is luisterend, enthousiast en verbindend.

Lars Esselink

Lars is een teamtrainer en facilitator die werkt met de methodes van oplossingsgericht werken en ervarend leren. Als trainer werkt hij veel met internationale teams waar mensen onder hoge druk moeten presteren. Lars is gespecialiseerd in ingewikkelde zaken simpel maken en is zeer goed in het observeren van groepen en processen. Daarnaast werkt hij erg doelgroep- en praktijkgericht.

Jos Goedknegt

Jos is teamtrainer, interimmanager, teamcoach en een inspirerend spreker. Hij is inspirator van YMCA Amsterdam. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in de bouwwereld, automotive, retail en uitzendbranche.

Aart van der Horst

Voor Aart is verbindend samenwerken rondom duurzaamheid een focus. Als gecertificeerd en ervaren teamcoach, facilitator en opleider is hij bedreven in het creëren en begeleiden van leerprocessen die positieve verandering van binnenuit stimuleren.

Jurjen Knoester

Jurjen zijn fijngevoelige faciliteerstijl helpt teams om zich gemakkelijk open te stellen en contact met elkaar te maken. Hij heeft een brede internationale ervaring in het begeleiden van leiders en teams. In onze trainingen combineert hij ervaringsleren, grafisch faciliteren en oplossingsgerichte teamcoaching.

Patrick van Wageningen

Patricks kijkt naar leiderschap. Leiderschap gaat over belichaming van kwaliteiten en houding en vanuit daar verbinding maken met de wereld om je heen. Hij stimuleert verantwoordelijkheid, verbinding en eigen kracht binnen teams. Hij is opgeleid aan de Universiteit voor Humanistiek (MA, MeD) en aan de Omega Levensschool (Opening-Centaur).

 

Pieter Maas Geesteranus

Pieter is teamtrainer en teamcoach met een specialiteit in ervaringsleren, systemisch werken en Lean management. Pieter heeft een bedrijfspsychologische achtergrond. Gespecialiseerd in het begeleiden bij teams in o.a. gezondheidszorg, GGZ en in teams werkzaam in de (semi-)overheid.

Dominik Assmann

Hier komt meer informatie.

 

Ankie van der Padt bij Team4Teams regio Oost-Brabant en Limburg, Eindhoven, Helmond, Weert, Venlo, Roermond, Sittard, Maastricht

Ankie van der Padt

Anki is enthousiast betrokken bij teamtraining en coachingstrajecten. Ze verzorgt teambuildingsprogramma’s bij Team4Teams.

Ted Willemsen

Ted is altijd benieuwd naar wat mensen en teams beweegt. Hij heeft een schat aan trainingservaring, en kan als voormalig bewegingsonderwijzer goed uit de voeten met creatieve, speelse, en muzikale bouwstenen voor inspirerende programma’s.

Margo Dickhout, Team4Teams regio Nijkerk, Ermelo, Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Margo Dickhout

Margo is één van de meest ervaren instructeurs bij Team4Teams. Ze verzorgt de teambuildingsprogramma’s met name in het oosten van ons land. 

Valentijn van Leersum

‘Samen ontdekken – samen veranderen’. Mijn naam is Valentijn teamcoach en adviseur. Gespecialiseerd in procesbegeleiding bij participatietrajecten, van gemeentes en instellingen werkzaam in wijken. Als sociaal ondernemer in buurt- en wijkontwikkeling geef ik dagelijks advies en coaching bij Gemeentes, Welzijnsinstellingen, Woningcoöperaties en Wijkprofessionals.

Samen vormen we een team, dat in wisselende samenstelling aansluit bij uw wensen. Daag ons maar uit, we staan er klaar voor!

Roos Cleiren, Team4Teams, regio Nijmegen, Tiel, Uden, Oss, Boxmeer

Roos Cleiren

Roos Cleiren is een junior teamtrainer die graag doelgericht met groepen aan de slag gaat. Roos is opgeleid op de Fontys Sporthogeschool. Ervaringsleren, lekker buiten zijn en de samenwerking ondersteunen staan voor haar centraal.

Jelmer Bultsma, adviseur bij Team4Teams

Jelmer Bultsma

Jelmer adviseert Team4Teams bij het begeleiden in hiërarchische overheidsorganisatie zoals brandweer, politie en veiligheidsregio’s. Verder is hij expert in outdoor koken en betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe teamopdrachten. Zijn stelling: “Mensen zijn je grootste kapitaal”.

Hendri van der Ven

Hendri is gespecialiseerd in de zorg en het welzijnswerk. Hij is voormalig hogeschooldocent, na een loopbaan van ambulant jongerenwerk, jeugdhulpverlening en hulpverlening aan gezinnen. Dat is de basis voor zijn kennis, interesse en inzicht bij samenwerkingsprocessen.

Beoordelingen van klanten Pijl rechts icoon
Contact Pijl rechts icoon