Teambuilding online en hybride

Ondersteunt verbinding en commitment

In een combinatie van Teambuilding online en live ervaart een team, dat op afstand internationaal of vanuit huis werkt, het plezier van samenwerken.

De perfecte keuze nu internationaal reizen minder vanzelfsprekend is geworden.
Met als bijkomend voordeel dat een combinatie van online en live bijeenkomsten aantrekkelijk geprijsd is. Ons (aanvullende) online aanbod borgt het vermogen in teams om flexibel en creatief om te gaan met veranderingen en ondersteunt resultaatgericht werken. 

Op deze pagina een overzicht van ons online aanbod.

Periodiek onderhoud voor elk team in een verrassend afwisselend programma in negen online bijeenkomsten van drie uur in zes maanden. Ook in losse sessies te boeken.

Ook in combinatie met één of twee live momenten (hybride) een fantastisch aanbod. Hier vindt u ons live teamprogramma’s: teambuilding, communiceren met stijl en feedback.

Teambuilding online

24/7 beschikbaar in (een mix van) acht talen:
Duits, Engels, Frans, Hongaars, Nederlands,
Roemeens, Russisch en Zweeds.

Communiceren met stijl

De meest praktische online communicatiestijlen cursus voor teams

Feedback online geven en ontvangen 

Feedback geven en ontvangen omdat je het iemand gunt

Feedback brengt een team tot echte samenwerking. Samenwerking die creativiteit mogelijk maakt, betrokkenheid en verbinding vergroot. Tegenover feedback staat kritiek. Een kenmerk van kritiek is dat het gedeeld wordt met irritatie.

Elkaar vertrouwen is de sleutel.
Maar niet elk team heeft dit vertrouwen bij de start van een online training.
In de eerste sessie checken we dit eerst aan de hand van een routekaart: De Schaal van Samenwerking. Deel je feedback omdat je elkaar iets wilt leren en dat elkaar ook gunt. Of spreek je elkaar aan uit irritatie? In situaties waarin door conflicten de verbinding tussen teamleden onder spanning staat, raden we aan om eerst verbinding en commitment te herstellen met behulp van teambuilding.

Samenwerking verbeteren

Een stapsgewijs proces

Periodiek onderhoud voor teams. Samenwerking verbeteren gaat stap voor stap, terwijl elke gewenste stap ook daadwerkelijk gezet moet worden. Elk team functioneert op een eigen manier.

In een teamontwikkelingsproces ondersteunen teamleden elkaar met korte interventies. Elke sessie levert nieuwe inzichten en voornemens op. Die versterken een positieve samenwerking, zodra de voornemens worden opgepakt. Samen met elkaar van een team naar een topteam groeien is het doel.

Online de uitdaging van teambuilding aangaan.
In negen sessies van drie uur in zes maanden groeien naar een topteam.

Vertel mij meer over deze investering | contact formulier Pijl rechts icoon