http://Masterclass%20feedback%20geven

Clinic Feedback geven en ontvangen 6 uur

Reviews

Highlights

  • Duur 6 uur
  • Samenwerking resultaatgericht versterken
  • Positieve insteek, ervarend leren
  • Onderscheid leren maken tussen kritiek, hints en feedback
  • Ook in-company -na eerst de mail bijwerken- mogelijk

Leren over het verschil tussen feedback, hints en kritiek. Hoe kunnen we elkaar aanspreken en het ook zo ontvangen dat er daadwerkelijk iets mee gedaan wordt.

Vraag een offerte aan!

Clinic Feedback geven en ontvangen 6 uur

In deze Clinic Feedback geven en ontvangen onderzoeken de deelnemers het huidige ‘systeem’ van elkaar aanspreken en zetten stappen om het lerende aspect in de samenwerking krachtig te versterken. Zijn de deelnemers indirect naar elkaar en vermijden zij kritiek? Zijn de deelnemers direct naar elkaar en kan het best botsen? En wat als men wel ‘ja’ zegt maar niet ‘ja’ doet? In deze clinic maken we onderscheid tussen:

  • Feedback. Mogelijk in een positief samenwerkende groep. Aanspreken is gelijkwaardig en er worden op de taak gerichte gezamenlijke afspraken gemaakt.
  • Hints. Vooral gangbaar in ontlopende groepen. Men spreekt liever over elkaar dan met elkaar en het aanspreken blijft vrijblijvend.
  • Kritiek. Vindt plaats zodra de druk op elkaar te groot is. Het aanspreken roept weerstand op, wordt ervaren als ‘op de man spelen’ en roept gemakkelijk een ’tegenover’ reactie op.

Deelnemers leren van elkaar hoe zij elkaar zo kunnen aanspreken dat het als feedback kan worden ontvangen. Zo werken zij toe naar samenwerking op een hoger niveau. De clinic geeft een stevige impuls en meerwaarde zodra het team zelfsturend met de clinic aan de slag gaat.

Tijdens de dag worden afspraken gemaakt: het team neemt na de dag deze afspraken serieus voor het grootste effect. Tenslotte gaat het in deze teamtraining over gedrag en afstemming op elkaar.

Door de clinic Feedback geven te boeken neemt u tijd voor een versnelde afstemming op elkaar. Zo werkt u aan duurzaam samenwerken.

Klik op het tabblad ‘programma’ voor een overzicht van de onderdelen die u in een Clinic Feedback geven en ontvangen kunt verwachten.

Wanneer is een Clinic Feedback geven een goede keuze?

Denkt u dat aandacht voor feedback geven en ontvangen in uw team een goede investering is die gaat zorgen voor betere resultaten? Maar is een volle dag training niet mogelijk? Dan is deze clinic een perfecte keuze.

Wilt u meer diepgang? In de Masterclass feedback geven en ontvangen met een tijdsduur van 20 uur verdeeld over verschillende blokken van (in overleg) 2 tot 8 uur bereikt u diepgang en borgt u het proces van elkaar positief aanspreken. Tenslotte wordt feedback geven in de praktijk van alle dag geleerd. Een masterclass ondersteunt desgewenst ook op de werkplek zelf, bijvoorbeeld tijdens een werkoverleg met teamcoach.

Wordt het volgen van een clinic over feedback in uw team gediskwalificeerd met ‘dat helpt toch niet’, dan adviseren wij u eerst een dag Teambuilding met reflectie te volgen. Dit is de eerste stap in onze Teamtrainingscyclus. Het team wordt op deze dag uitgenodigd om in teamoefeningen elkaar aan te spreken. De teamoefeningen zijn zo ontworpen dat het team een succeservaring krijgt zodra zij op hoog niveau samenwerken.

De Clinic Feedback geven is ook in het Engels beschikbaar.
Waarom gebruiken jullie de term ‘Feedback’ en geen ‘Feedforward’?

Gerelateerde producten