http://katapult%20bouwen

Katapult schieten

Reviews

4 out of 5 stars

Highlights

  • Duur 1,5 uur
  • Exclusief voor Hotel Ernst Sillem Hoeve
  • In competitie – zoals in het echte leven
  • Voor iedere leeftijdsgroep, iedereen kan meedoen
  • Vereist een plek ter grootte van een voetbalveld

Vraag een offerte aan!

Katapult schieten

Katapult schieten: lekker buiten spelen met bamboepalen, touw, elastiek en kokosnoten natuurlijk. In teams van 3 tot 5 deelnemers bouwt u de reusachtige drie tot vijf meter hoge katapulten natuurlijk zelf. Als de bouwwerken gereed zijn krijgen de teamleden een helm en kokosnoten. Het speelgoed uit uw jeugd is er niets bij.

Dit is een echt stoere teambuildingsopdracht. Het bouwen van katapulten is een multi-complexe opdracht, die het beste in iedereen naar boven brengt. Genoeg stof om nog weken over na te praten met een brede grijns op ieders gezicht. Welke katapult schoot over het gehele schootsveld? Welke katapult stortte in elkaar bij het eerste schot? Welk team werkte het beste samen? Welke onverwachte talenten en kwaliteiten werden bij collega’s ontdekt?

De activiteit is een geweldige onderbreking van een lange dag binnen vergaderen. En een serieuze opdracht voor teams die meer inhoud aan de onderbreking willen geven.

Het katapult schieten kan begeleid worden in het Nederlands, Engels en Duits.
Deze activiteit is in principe exclusief voor de Ernst Sillem Hoeve beschikbaar. Mocht u deze activiteit elders willen boeken, neem dan contact met ons op.

Deze pagina in het Engels

MINIMUM DUUR
MAXIMALE DUUR 1,5 uur
MINIMAAL AANTAL PERSONEN 4
MAXIMAAL AANTAL PERSONEN 60

 

Gerelateerde producten