http://Masterclass%20feedback%20geven

Training Feedback geven en ontvangen

Reviews

Highlights

  • Duur 1 dag
  • Samenwerking resultaatgericht versterken
  • Positieve insteek, ervarend leren
  • Onderscheid leren maken tussen kritiek, hints en feedback
  • 3 – 10 personen per kundige teamtrainer

Vraag een offerte aan!

Training Feedback geven en ontvangen

In deze Training Feedback geven en ontvangen onderzoeken de deelnemers het huidige ‘systeem’ van elkaar aanspreken en zetten stappen om het lerende aspect in de samenwerking krachtig te versterken. Zijn de deelnemers indirect naar elkaar en vermijden zij kritiek? Zijn de deelnemers direct naar elkaar en kan het best botsen? En wat als men wel ‘ja’ zegt maar niet ‘ja’ doet? In deze training maken we onderscheid tussen:

  • Feedback. Mogelijk in een positief samenwerkende groep. Aanspreken is gelijkwaardig en er worden op de taak gerichte gezamenlijke afspraken gemaakt.
  • Hints. Vooral gangbaar in ontlopende groepen. Men spreekt liever over elkaar dan met elkaar en het aanspreken blijft vrijblijvend.
  • Kritiek. Vindt plaats zodra de druk op elkaar te groot is. Het aanspreken roept weerstand op, wordt ervaren als ‘op de man spelen’ en roept gemakkelijk een ’tegenover’ reactie op.

Deelnemers leren van elkaar hoe zij elkaar zo kunnen aanspreken dat het als feedback kan worden ontvangen. Zo werken zij toe naar samenwerking op een hoger niveau. De Training geeft een stevige impuls en meerwaarde zodra het team zelfsturend met de training aan de slag gaat.

Tijdens de dag worden afspraken gemaakt: het team neemt na de dag deze afspraken serieus voor het grootste effect. Tenslotte gaat het in deze teamtraining over gedrag en afstemming op elkaar.

Door de Training Feedback geven te boeken neemt u tijd voor een versnelde afstemming op elkaar. Zo werkt u aan duurzaam samenwerken.

Klik op het tabblad ‘programma’ voor een overzicht van de onderdelen die u in een Training Feedback geven en ontvangen kunt verwachten.

Wanneer is deze Training Feedback geven een goede keuze?

Denkt u dat aandacht voor feedback geven en ontvangen in uw team een goede investering is die gaat zorgen voor betere resultaten? Dan is deze training een perfecte keuze.

Wilt u meer diepgang? In de Masterclass feedback geven en ontvangen zijn twee dagdelen extra voorzien voor diepgang en implementatie.

Wordt het volgen van een training over feedback in uw team gediskwalificeerd met ‘dat helpt toch niet’, dan adviseren wij u eerst een dag Teambuilding met reflectie te volgen. Dit is de eerste stap in de Teamtrainingscyclus. Wij werken dan eerst, op een positieve en op ervaringsleren gebaseerde wijze, aan de bereidheid om intensief samen te werken. In de Teamtrainingscyclus is de Training Feedback geven en ontvangen de derde stap.

De Training Feedback geven is ook in het Engels beschikbaar.
Waarom gebruiken jullie de term ‘Feedback’ en geen ‘Feedforward’?

Gerelateerde producten