Theatersport brengt tot leven

Theatersport is samen improviseren in korte scènes met een vast format, maar met een telkens verschillende inhoud. De suggesties voor die inhoud (wie, wat, waar, waarom) komen uit het publiek of van elkaar.

Waarom we het een sport noemen? Het vraagt een wakkere, frisse, snelle en ontspannen geest.

Prijsopgave voor uw team
Theatersport geeft toegang tot creativiteit en onvermoede talenten

Theatersport doorbreekt met een lach

Een workshop theatersport maakt op een ludieke en toegankelijke manier zichtbaar:

  • hoe makkelijk u meebeweegt (de weerstand voelt wegvallen) zodra u een spelaanbod van een ander accepteert. U ervaart hoe communicatie wordt bevorderd en er iets positiefs ontstaat. Iedereen kent dat bij kinderen. Theatersport roept ‘het vrije kind’ op in uzelf en uw collega’s.
  • hoe u het initiatief neemt, volgt en samen tot nieuwe inhoud komt. Dit draagt bij aan proactief denken en handelen. U mag bij theatersport bijvoorbeeld geen vragen stellen, maar toont initiatief, waarin de ander meegaat. En dat doet u met elkaar en vooral ook respectvol voor elkaar.
  • hoe u – out of the box – in kansen en mogelijkheden gaat denken. Een denkwijze die positief effect heeft als u eenmaal terug bent in de werksituatie.
  • hoe u vanuit gevoel tot creatieve en verrijkende inzichten komt, uw team met een lach ervaart en het vertrouwen versterkt.
Theatersport - elkaar laten schitteren
Stuur mij de brochure